Navigatie

Bestellen/verzenden

Bestellen:
Alle producten zijn INCLUSIEF 21% BTW.
iDeal: Internetbankieren via jouw eigen bank, gemakkelijk veilig en snel!
Overboeking: Je maakt het totaalbedrag vooraf over op onze rekening NL41ABNA0498969568.

Betalingen vanuit België mogelijk met IBAN/BIC nummer.

LEVERTIJD:
Verzending: Je bestelling wordt na ontvangst van de betaling binnen 3 werkdagen geleverd.

Verzendkosten:

Alle zendingen worden door ons verstuurd met PostNL.

Pakketjes € 5.00.  Voor zilveren artiklen.In dit bedrag zijn de verzendkosten en de handelingskosten van de bestelling verwerkt.

Gouden artiklen worden gratis verzonden.

Wanneer wij uw bestelling hebben aangeboden bij PostNL ontvangt u van ons een Track en Trace code per e-mail. U kunt uw zending vervolgens volgen via Track & Trace van PostNL. Alle per reguliere post verstuurde zendingen kunnen niet door u of ons worden gevolgd.

Post.NLTrack&Trace / Verzenden als brievenbuspakje aankopen tot € 150.- .

  • Uw bestelling wordt goed verpakt in noppen-folie en in een beschermende luchtkussenenvelop verzonden. Na verzending bieden wij u via een e-mail een track & trace code waarmee u uw bestelling gedurende het verzendproces kunt volgen. Kiest u voor deze methode dan hoeft u niet thuis te zijn ten tijde van bezorging en kunt u toch uitgaan van een tijdige en nette aflevering van uw bestelling.
  • De bezorging: Uw bestellingen worden binnen 2 werkdagen verstuurd uitgezonderd uw speciale bestellingen.  Dit geldt ook wanneer u kiest voor een brievenbuspakje. Uw bestelling zal tussen 9.00 en 18.00 uur bezorgd worden en past door de brievenbus. U hoeft dus geen rekening te houden met de bezorgtijden van de postdienst.
  • Doordat het pakketje door de brievenbus wordt bezorgd, zijn er geen opties omtrent het tekenen voor ontvangst mogelijk. Mocht het pakketje niet door de brievenbus passen of is de brievenbus vol, dan zal de bezorger aanbellen en trachten het brievenbuspakje op deze manier te bezorgen. Bent u niet aanwezig, dan zal de bezorger een kennisgeving achterlaten. Vervolgens zal het brievenbuspakje kosteloos binnen 3 werkdagen worden aangeboden door de pakketchauffeur.

PostNL Track&Trace gratis bij aankopen vanaf € 150.-.

  • Ook kunt u kiezen voor een aangetekende/pakket verzending, bij aankopen vanaf € 150.- is deze service gratis (Bij aangetekende verzending is de inhoud van uw pakket verzekerd tegen verlies of beschadiging). Indien u hebt gekozen voor aangetekende/pakket verzending ontvangt u, nadat uw bestelling ons magazijn heeft verlaten, een verzend bevestiging e-mail met een PostNL Track & Trace code.​ Met deze code kunt u de bestelling volgen op de website van PostNL.
    De bezorging:
  • Binnen Nederland biedt een bezorger van PostNL de aangetekende bestelling aan op het afleveradres. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om de bestelling aan te nemen, ontvangt u bericht van PostNL.
  • Met dit bericht kunt u op de website van PostNL een nieuwe bezorg- afspraak inplannen, uw bestelling bij de buren laten afleveren of de bestelling bij een PostNL-punt laten afleveren. NB: dit dient u te doen voor 22.00 uur op de dag van de eerste bezorgpoging.
  • Mocht u geen gebruik maken van de genoemde mogelijkheden, dan wordt uw bestelling de volgende bezorgdag opnieuw aangeboden. Mocht u wederom de bestelling niet in ontvangst kunnen nemen, dan wordt de bestelling naar een PostNL-punt gebracht waar u het gedurende de eerstvolgende 2 weken kunt afhalen, alvorens het retour wordt gestuurd naar Treseco BV..

 

Afleveradres

  • Het is ook mogelijk om uw (track & trace) pakketje op een ander (huis)adres te laten bezorgen. mogelijk om uw. Tijdens het afronden van uw bestelling kunt u bij stap 2 van 4 aanvinken “Ik wens een afwijkend afleveradres op te geven”.

Klantenservice

© 2017 - 2019 www.minioro.com | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel